Природоохоронну діяльність «Донбасенерго» на Слов’янській ТЕС відзначено нагородою всеукраїнського конкурсу
22-11-2017

У Києві проходить Міжнародний форум Innovation Market, що представляє технічні та технологічні новинки в різних сферах виробництва – загалом більше 500 унікальних винаходів. Форум поєднує безліч різних форматів: startup-алея із більше ніж 70 учасниками, конкурс “Батл ВНЗ”, у якому команди вирішують практичні завдання від топових інноваційних підприємств, китайсько-українська виставка технологій та інновацій, міжнародний круглий стіл.

В рамках Форуму працює секція «Екологія», учасники якої обговорюють екологічну стратегію України до 2030 року, загрози екологічній безпеки й шляхи усунення ризиків, вітчизняний і світовий досвід сталих держзакупівель, співвідношення витрат на екологічні програми та їх ефективності, а також з’ясовують, чи допоможуть «зелені» інновації розвитку бізнесу.

Крім серйозних глобальних питань до порядку денного включено і приємні моменти. Наприклад, нагородження кращих природоохоронних ініціатив українських підприємств (всього 96) - переможців Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека». «Донбасенерго» взяло участь у конкурсі в номінації «Екологічна досконалість», представивши програму природоохоронних заходів по Слов’янській ТЕС та компанії в цілому в рамках сертифікованої за стандартом ISO 14001:2015 системи екологічного менеджменту.

Авторитетне журі конкурсу високо оцінило виконану роботу і заплановані заходи генерації щодо зниження негативного впливу виробництва на довкілля та його збереження. В результаті – компанія увійшла до числа шести переможців, отримавши чесну нагороду.