Місто енергетиків стає комфортнішим для дітей
14-06-2017

13 червня у Миколаївці відбулося відкриття футбольного поля із сучасним штучним покриттям, що було побудоване для загальноосвітньої школи №3. Разом з учнями першими на газон вийшли Президент Федерації футболу України Андрій Павелко, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, директор Слов’янської ТЕС Валерій Черепій і керівник Миколаївської ОТГ Олена Цикунова. Спортивний майданчик розміром 44х22 метри з трибунами на 50 місць з’явився завдяки зусиллям енергетиків в рамках Програми спільних заходів Миколаївської міської ради й ПАТ "Донбасенерго" з реконструкції й відновлення об’єктів соціальної сфери на території м. Миколаївка на 2016-2018 роки.

Будувати футбольне поле спеціалісти СловТЕС почали трохи більше місяця тому, всі роботи було завершено 12 травня. А наступного дня, після того, як було перерізано традиційну стрічку, свій перший товариський матч тут зіграли команди учнів ЗОШ №3. Ще одним цінним подарунком для юних миколаївців, що зайняв почесне місце серед експонатів шкільного музею, став привезений Президентом ФФУ футбольний м’яч з автографами гравців збірної України.

У місті планується побудувати ще два таких саме футбольних полів – для кожної школи. Підготовчі роботи вже розпочато на території ЗОШ №1.