Проектний інститут "Донбасенерго" сертифікував систему менеджменту якості
31-05-2018

У травні ДПР НДІ «Теплоелектропроект» отримав сертифікат, що підтверджує відповідність запровадженої на підприємстві системи управління якістю міжнародному стандарту ISO 9001:2015.

Сертифікаційний аудит в цій структурній одиниці пройшов у грудні минулого року. Інститут отримав мінімальну кількість зауважень від зовнішніх аудиторів й зміг підтвердити відповідність СМЯ вимогам стандарту. Сертифікацію проводили представники компанії SOCOTEC, акредитованої в національній системі Великої Британії UKAS, яка раніше сертифікувала інші системи менеджменту в «Донбасенерго». Перший наглядовий аудит у «Теплоелектропроекті» відбудеться наприкінці року.

В процесі впровадження системи менеджменту якості діяльність ДонТЕП було чітко структуровано за підпроцесами, реалізація яких дозволить досягти бажаних результатів: дотримання строків виконання робіт як в рамках кожного підпроцесу, так і процесу загалом, забезпечення наявності всіх необхідних для проектування й конструкторських розробок вихідних даних, зменшення кількості суттєвих зауважень щодо проектів, підтримка якості авторського нагляду.

Серед цілей в області якості на 2018 рік у «Теплоелектропроекті» назвали розробку концепції електронного архіву, 3D-проектування й використання інших сучасних проектних програм.