Роботу апарату управління «Донбасенерго» тестують на відповідність стандарту якості
23-03-2017

В апараті управління «Донбасенерго» проходить внутрішній аудит основних процесів на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015 і дотримання внутрішньокорпоративних вимог. Ця процедура здійснюється внутрішніми аудиторами – співробітниками компанії, що пройшли навчання, і зовнішніми консультантами.

Під час аудиту ключові відділи дирекцій «Донбасенерго» підтверджують знання принципів організації та реалізації таких процесів, як експлуатація, ремонти, моніторинг і заміри, система екологічного менеджменту (СЕМ), матеріально-технічне забезпечення, управління персоналом, безпека, паливозабезпечення, стратегічне планування, капітальні інвестиції, ІТ-забезпечення, правове й аналітичне забезпечення, реалізація електроенергії, корпоративне управління, управління економікою і фінансами.

Аудит проводиться у період з 22 до 24 березня, після чого буде сформований перелік рекомендацій, виконання яких дозволить «Донбасенерго» якісно підготуватися до сертифікації.

У лютому внутрішній аудит пройшов на Слов’янській ТЕС.

Нагадаємо, «Донбасенерго» впроваджує систему управління якістю у відповідності до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

10 березня компанією було прийнято Політику у сфері якості, де задекларовано цілі й зобов’язання «Донбасенерго» як виробника електричної і теплової енергії, бізнесу і роботодавця щодо забезпечення якості процесів та кінцевого продукту.