Оголошення для працівників «Донбасенерго», які перебувають у відпустці у зв'язку з проведенням АТО
10-03-2020

Шановні колеги!

Повідомляємо вас про переведення на роботу в іншу місцевість разом з підприємством та зміну істотних умов праці.

Вам необхідно повідомити за вказаними нижче номерами телефонів або електронними адресами про прийняте вами рішення. Перейшовши за посиланням наприкінці цього повідомлення, ви зможете ознайомитися з виданими в компанії організаційно-розпорядчими документами зі згаданої теми. Усі запитання, що виникають у зв'язку з цим повідомленням, ви можете поставити, зателефонувавши за контактними номерами телефонів або написавши повідомлення на зазначені електронні адреси.

При цьому ПАТ «Донбасенерго» попереджає, що відсутність повідомлення від кожного працівника, вказаного в наказі, про згоду/незгоду з переведенням на роботу в іншу місцевість разом з підприємством і новими умовами праці буде сприйматися як відмова від продовження роботи у вищевказаних структурних одиницях.

Контактні телефони:

  • по СО ПАТ «Донбасенерго» Старобешівська ТЕС і СО ПАТ «Донбасенерго» «Донбасенергоналадка»: +38 050 203 22 70, El.Vasilenko@de.com.ua;
  • по СО «ДЕСР»: +38 050 278 16 98, T.Skoryatina@de.com.ua;
  • по СО «Електроремонт»: +38 050 841 27 21, Y.Tsivkovskaya@de.com.ua.

Накази про переведення на роботу в іншу місцевість, зміну істотних умов праці по СО ПАТ «Донбасенерго» Старобешівська ТЕС, СО ПАТ «Донбасенерго» «Донбасенергоналадка», СО ПАТ «Донбасенерго» «Електроремонт» і СО ПАТ «Донбасенерго» «ДЕСР».