Електроенергія із сертифікатом якості
20-03-2017

У «Донбасенерго» прийнято Політику у сфері якості — відповідний наказ підписано генеральним директором Едуардом Бондаренком 10 березня. Декларація місії, принципів і зобов’язань компанії у сфері управління якістю є необхідною вимогою для сертифікації створеної системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Цей стандарт регулює як якість виробничих та управлінських процесів, так і якість продукту — електроенергії й теплової енергії.

Робота зі впровадження системи управління якістю (СУЯ) почалася в компанії 2016 року — всі необхідні процеси було паралельно запущено на Слов’янській, Старобешівській ТЕС і в апараті управління. Сертифікація СМЯ відповідно до ISO 9001:2015 дозволить «Донбасенерго» забезпечити

прозорість, ефективність та результативність кожного виробничого та управлінського процесу, зробити виробництво керованим і прогнозованим, виключити витрати ресурсів, насамперед часових і людських, на нерезультативні процеси та покриття витрат, підвищити привабливість компанії для потенційних інвесторів і партнерів.

Політика у сфері якості описує стратегію та зобов’язання «Донбасенерго» як бізнесу, виробника, роботодавця — відповідального суб’єкта національної економіки, який ставить на чільне місце ефективність і результативність. Також Політика закріплює персональну відповідальність топ-менеджменту й участь кожного працівника в забезпеченні ефективного функціонування СМЯ й результату діяльності «Донбасенерго».