"Донбасенерго" отримано міжнародні сертифікати ISO в області якості та екології
10-10-2017

Сертифікаційні аудити системи менеджменту якості (СМЯ) і системи екологічного менеджменту (СЕМ) у "Донбасенерго" пройшли влітку поточного року. Сертифікацію проводили представники компанії SOCOTEC – заснована у 1953 році й акредитована у національній системі Великої Британії UKAS, вона зберігає статус однієї з найавторитетніших організацій з сертифікації у світі.

Результатом оцінки відповідності запроваджених систем менеджменту вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015 стали позитивні висновки аудиторів, за якими 28 вересня 2017 р. SOCOTEC видала відповідні сертифікати. Генерація отримала сертифікати 5 жовтня.

"Сертифікація бізнес-процесів у відповідності до міжнародних стандартів вивела нас на принципово новий рівень. У сфері управління якістю ми зробили це першими серед українських теплових генерацій. Стандартизація основних виробничих й управлінських процесів згідно міжнародних вимог відкриває перед «Донбасенерго» нові можливості на технологічному ринку та ринку капіталу. Тепер нам необхідно постійно розвивати і вдосконалювати системи менеджменту аби забезпечити підтримку ефективного діалогу компанії з партнерами та інвесторами", - підкреслив Олександр Буряк, директор з охорони праці та промислової безпеки ПАТ «Донбасенерго», відповідальний за сертифікацію бізнес-процесів.