Спеціалісти "Донбасенерго" отримали сертифікати престижної бізнес-школи
01-03-2017

У травні 2016 року нова група співробітників «Донбасенерго» почала навчання у бізнес-школі МІМ-Київ, де в рамках корпоративної програми енергетики вивчали сучасні стандарти у сфері управління й адміністрування. 30 спеціалістів, серед яких 10 співробітників апарату управління, 9 представників Слов’янської ТЕС, 7 робітників Старобешівської ТЕС і 4 представники інституту «Теплоелектропроект», пройшли 9 навчальних модулів. Вони складались із сертифікованих курсів з фінансів, оподаткування, правових аспектів бізнесу, планування, маркетингу, кадрової політики, системи контролю, а також освітніх лекцій.

28 лютого відбувся захист консультативних проектів, розроблених енергетиками в групах під керівництвом наставників – викладачів МІМ-Київ, що є кандидатами і докторами наук та діючими консультантами провідних вітчизняних й міжнародних бізнес-структур.

Науково-практичні доробки спеціалістів «Донбасенерго» викладені в таких темах: підвищення результативності ПАТ «Донбасенерго» за рахунок розробки і запровадження системи цілепокладання і ключових показників ефективності роботи підрозділів, розробка концепції ПАТ "Донбасенерго" у сфері поводження із золошлаковими відходами виробництва, доцільність використання тепла скидних вод з конденсаторів турбін для теплопостачання м. Миколаївка, інноваційна модель обслуговування обладнання на основі методології RCM, вибудовування бізнес-процесів для ефективної роботи компанії при здійсненні купівлі-продажу електроенергії в умовах нової моделі ринку, аналіз організаційної структури та процесу управління ремонтами на СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС, запровадження системи мотивації персоналу на СО ПАТ «Донбасенерго» Старобешівська ТЕС.

Розробки спеціалістів компанії орієнтовані на практичне застосування в умовах «Донбасенерго», що дозволить створити якісну методологічну базу для реальних змін.