Інформація про рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 17.10.2017 №151 «Про затвердження тарифів на теплову енергію»
20-10-2017

1. Встановити Публічному акціонерному товариству «Донбасенерго» (структурна одиниця «Слов'янська теплова електрична станція») тариф на теплову енергію, її виробництво, постачання для потреб населення, бюджетних установ та інших категорій споживачів із структурою, що наведена у Додатках 2-4 до цього рішення на рівні:

Тариф на теплову енергію - 759,09 грн/Гкал (без ПДВ) за такими складовими:
- тариф на виробництво теплової енергії - 731,89 грн/Гкал;
- тариф на постачання теплової енергії - 4,26 грн/Гкал;
- тариф на транспортування теплової енергії - 22,94 грн/Гкал, затвердженного постановою НКРЕКП від 01.09.2016 року № 1514 «Про встановлення тарифів на транспортування теплової енергії КП Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго.


2. Встановити тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню публічним акціонерним товариством «Донбасенерго» (структурна одиниця «Слов'янська теплова електрична станція») із структурою, що наведена в Додатку 5 до цього рішення:


З централізованого опалення:
- для абонентів житлових будинків з будинковими приладами обліку теплової енергії - 914,95 грн/Гкал (з ПДВ);
- для абонентів житлових будинків без будинкових приладів обліку теплової енергії - 38,68 грн за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з ПДВ).


З централізованого постачання гарячої води:
- за відсутності рушникосушильників - 67,31 грн за 1 куб. м (з ПДВ).

3. Встановити тариф на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб бюджетних споживачів, інших споживачів (крім населення), що надається публічним акціонерним товариством «Донбасенерго» (структурна одиниця «Слов'янська теплова електрична станція) із структурою, що наведена у додатку 6 до цього рішення:

- з централізованого постачання гарячої води для потреб бюджетних установ - 68,40 грн за 1 куб. м (з ПДВ);
- з централізованого постачання гарячої води для потреб інших споживачів (крім населення) - 70,79 грн за 1 куб. м (з ПДВ).


Вищезазначені тарифи вводяться в дію з 05.11.2017 року.