Про актуальне у теплоенергетиці - в форматі науково-практичної дискусії
19-05-2017

23 травня на Слов’янській ТЕС пройде науково-технічна конференція «Теплова енергетика: сучасний вимір». Організаторами дискусійного майданчику виступають Виробничо-технічна дирекція й Дирекція з управління персоналом ПАТ «Донбасенерго». В роботі конференції братимуть участь співробітники генерації, представники провідних технічних вишів і компаній, що розробляють практичні рішення для енергетики.

«Донбасенерго» як організатор конференції ставить собі за мету акумулювати цікавий досвід й життєздатні ідеї по ключових напрямках розвитку підприємств теплової генерації,

підвищити рівень прикладних знань співробітників, знайти ефективні рішення, що можуть бути впроваджені в тому числі й на Слов’янській ТЕС задля підвищення ефективності виробництва.

Учасники конференції обговорюватимуть питання підвищення надійності експлуатації і ремонту обладнання електричних станцій і мереж, модернізації, професійного навчання персоналу, а також інноваційні підходи до діагностики й захисту обладнання, використання сучасних технологій у виробництві інструментів й комплектуючих.