Проведено відкрите обговорення наміру перегляду тарифу на виробництво теплової енергії СО «Слов'янська ТЕС» ПАТ «Донбасенерго».
25-07-2017

18 липня 2017 року у м. Миколаївка Слов'янського району Донецької області з метою ознайомлення представників громадськості міста та врахування їх пропозицій проведено відкрите обговорення наміру перегляду тарифу на виробництво теплової енергії СО «Слов'янська ТЕС» ПАТ «Донбасенерго».

Фахівці Слов'янської ТЕС ознайомили присутніх з основними нормативно-правовими актами, які регулюють порядок формування тарифів і визначають державну політику в сфері теплозабезпечення, а також надали обґрунтування необхідності зміни тарифу на виробництво теплової енергії згідно з методиками, розробленими НКРЕКП, в зв'язку з вимушеним переходом на поставку імпортного вугілля для виробництва теплової енергії.

Представники Слов'янської ТЕС підкреслили, що метою приведення тарифу на виробництво теплової енергії у відповідність з понесеними витратами є не отримання прибутку, а забезпечення стабільних поставок вугільної продукції для безперебійного постачання теплової енергії протягом осінньо-зимового періоду.

Всі бажаючі представники громадськості м. Миколаївка, скориставшись можливістю, поставили ряд питань, на які отримали обґрунтовані відповіді фахівців Слов'янської ТЕС.

На завершення директор Слов'янської ТЕС Черепій Валерій Олександрович поінформував присутніх про пріоритетні напрямки співпраці ПАТ «Донбасенерго» з органами місцевого самоврядування в сфері підвищення якості послуг центрального теплопостачання і гарячого водопостачання і зниження понаднормативних втрат теплової енергії в теплових мережах міста.

З порядком денним і протоколом відкритих слухань можна ознайомитися за посиланням.