САМОКОНТРОЛЬ: на СловТЕС проходить внутрішній аудит
28-04-2017

З 24 до 28 квітня на Слов’янській ТЕС проходить плановий внутрішній аудит відповідності виробничих й управлінських процедур, пов’язаних з екологічними аспектами, вимогам стандарту ISO 14001:2015.

Протягом тижня 4 групи аудиторів з числа представників незалежної консалтингової компанії, апарата управління «Донбасенерго» і Слов’янської ТЕС перевіряють роботу основних підрозділів електростанції, діяльність яких тою чи іншою мірою впливає на довкілля. Підкреслимо, що серед цих підрозділів – не лише виробничі, але й адміністративні ділянки, і навіть медпункт.

Регламентуючі процедури системи екологічного менеджменту (СЕМ) поширюються як на персонал «Донбасенерго», так і підрядні організації, що співпрацюють з компанією. Зокрема, 28 квітня аудитори перевірять дотримання вимог стандарту на будівництві спортивно-культурного комплексу Миколаївки. Сучасний СКК – один з пунктів соціальної програми «Донбасенерго», на введення в експлуатацію якого з нетерпінням чекають усі миколаївці, й особливо – юні мешканці міста енергетиків.

По закінченню роботи на Слов’янській ТЕС аудитори підіб’ють підсумки й визначать перелік заходів, що необхідно виконати на електростанції до початку сертифікації СЕМ у відповідності з міжнародним стандартом ISO 14001:2015.